Tjohoo

Ja det va ett tag sen å mycket har hänt åkt på halsfluss. Inventering på jobbet, vattenskada i lägenheten allt på samma gång! Möten hit å dit.

Min granne "tomten på taket" kom hem dyngrak en lördag och tyckte det passade bra att hoppa in i duschen klockan 04:15 en söndag morgon. Glömde bara bort att han höll på att renovera sitt badrum (stort hål i golvet ner till mitt inner tak)... så jag vaknade av att det lät som duschen va på...mitt i feberyran. Så kliver jag ner från sängen och märker att det är vatten ute i hallen badrummet och köket...tur att han inte öppnade dörren där jag stod med känger lökarna hängandes iklädd morgonrock...då hade han varit illa ute!! Så det blir rust i hallen, köket och taket i badrummet ska rivas ner... som om jag inte har nog att göra nu till jul...

Tjooo då får jag väl hoppas på att jag får mig några härliga bygg och målar killar att vakna till i två veckors tid daaa för att se det på den ljusa sidan.

Började bra ;) fick frågan om jag va simmerska eftersom jag såg sååå bitig ut över axlarna hahahaha man tackar sa ja men tyvärr men då har jag nog mamma att tacka för generna =)

Haft första live spelningen i butiken förra veckan och det va grymt!!!! Rocket Over Drive sjukt grymma... de kommer släppa ny platta i vår så då kommer vi fläska på grymt. Men en till spelning fler leverantörer och efterfest på obestämt uteställe =)

Imorgon är det JULBORD det innebär JULMAT!!! I massor längtar.

Nu ska jag glutta lite till på thaiboxningen Rickard Nordstrand ojojoj. Sen krypa till sängs nattinatt

RSS 2.0