Sitter inpackad i bilen

...mellan syster och hanky fan varmt och jävligt men snart är vi framme iaf =D tur att man har med "lap´en" ska på släkt middag i Borlänge! Hos Faster och farbror ska bli grillning och mys.
____________________________________________________________________________


.............det blev llite galet som de alltid blir när de är släkt träff m Lindbergs sidan!! Mkt mat och mkt snack blev det =) kul att se alla kusinerna igen, de blir liksom för sällan =/









Sen hem till Gävle lämna av sys och henke sen kvälls roadtrip till shamn kom hem typ halv tre tiden =) så de blev lång sovmorgon i lördags!!


v.31 SEMESTER

....i två veckor wihoo fan tiden går så fort så man har inte ens hunnit med att vila =)

Lördagen blev en trip till shamn till lovely Lolita som va hemma hos Bea och Peter. De va bara att åka dit och sätta sig till bords tacobuffe sjukt gött =) riktigt mysigt... Sen tog vi oss an Berget "Rock the mountain" jag missade dock Beas lilla syster...sjukt bra köpte mig en demo =) fick den signerad ;) gött! ska länka när ja hittat dem =)



Sen blev det en sväng på O´learys där träffade men en massa gamla kändisar. Träffade Fredrik gamla X-svåger sjukt roligt =) som precis blivit morbror =)... Så ja måste bli frisk snart så ja får komma och hälsa på Annika och Anders lilla Ebba!!

v.30 jobbvecka

...veckan innan semester nr.2 började med ett pass 12-20 en måndag =) sen två lediga dagar som spenderades på Enskär! det finns super fina små stugor att hyra 3st 500kr per natt och stuga. Min kusin och familj hade hyrde två mamma och pappa hyrde en så familjeträff blev det.. =) grillning och bastubad på kvällskvisten.













Bastumys med kläder sen dopp i de blå och mer bastu!! =)
Skönt att ta en minisemester!!

v.29 avklarad

1a semesterveckan =) och den va full proppad!! Som sagt enskär söndag till tisdag. Onsdag blev de sol lika så torsdag fredag lördag och söndag =D

Kvällsdopp på Korsmäs på enskär ja de va sjukt kallt!!!


      

BollBollBollBooooll


     


Så lycklig!! Vilken MAN!! Martin Stenmark


I torsdags va det väl sådär med vädret åkte till engeltofta en kortis, hann kanske med 1min i solen sen glass på ute serveringen med spöregn!!
På kvällen blev det Bergrenska och Goya med fröken Fialotta


Bad på Sandbankarna...

och BOllBOllBOOLL sjukt rolig liten boll man kastar som studsar på vattnet och lite brottning i sanden hahaha mysig dag!! Sen hem snabb dusch och ner på Berggrenska lite trubadur är aldrig fel och sarah så du frös ;)





Sarah träffade på sitt framtida "jag" damen bara måstade bara få fråga Sarah lite...


Sen hojade ja hem bytte om igen!! Sen speedade jag hem till Sofie därifrån gick vi vidare till Lisa där vi satt och snackade minnen och massa skit =) riktigt trevligt! Sen Goya där vi höjde medelåldern till 20 hahaha en beatle med en liten thaibrutta blev det också hahaha =D


Lördag då va det bad på schemat igen meeen de blev tvärstopp när vi (Ja å Sarah) passerat harnäs!! Som en vägg av dimma!



Sååå vi vände och for mot Engeltofta där hann vi till och med ett snabb dopp i de blå!! Sarahs första stek-strands besök hon överlevde =)


...men vi fick ju iaf 1timmes sol =)

SEMESTER

Mina första semester dagar spenderade jag på Enskär med Syster Henke Anna Milla Tom och Vera sjukt mysigt! Åkte dit i söndags kom fram vid halv sex tiden, tog oss en kvälls promenad...sen va det middags dags =)




En tur runt Enskär på 20min =) riktigt mysigt fast väldigt mystiskt väder!



Middagen grillning..... Fläskfilé med Potatis och en helvetesjävla massa vitlök  ;D och massa sallad!!









Sen blev det mys med brasa =)
...och sen bums i säng!

__________________________________________________________

Beachen =D äntligen!!!!




Enskär

....ute i söderhamns skärgård med familj och vänner å har de gött!!
SEMESTER - t.o.m måndagmorgon 12:00



Myser myser å myser !!
och äter gooo mat tills vi spricker

Sofie Gävlebooo

Skönt att ha dig på hemmaplan =)

Stängde i onsdags syster och henke kom på besök på jobbet, mutade syster med en Lyxshake på Max hon följde med mig istället för henke ;) haha fick vi lite sistertime på Max Carola jobbade, så fick träffa på henne en snabbis med...=)


Max Lyxshake 29spänn halva räcker!!! gött!



När jag väl släppt av syster hemma, kände jag att ja va tvungen ut och röra mig!! Då sa sys ska du inte ner på stan då? de är ju "onsdagskväll" kvällsöppet på stan varje onsdagskväll med uppträdande =D oo aha
Slog en ping´e ling till Sofie som kom som ett skott vi tog oss fjortis rundan pratade lite update ;) mös runt helt enkelt tänkte sätta oss på Berggrenska men de blev ett fjortisvarv till istället! Väl uppe vid teatern där nu mera Sofie och Alex bor hittade vi en märklig fontän...



...lite som julafton =D



Sen en kvällstitt i nya lyan fin fiiin =) kommer bli mysigt när allt är på plats!
kolla bara sjukt stort hela är deras!!



Go fisan

Snart semester wiiiii bara 11-20imorgon sen 10-15 på lördag sen SEMESTER och Lolita kommer lagomt hem från sommar veckan =) wiii längtar!!!

RegnRegnRegn

Vad gör man då....? jo man sover de är ja bra på =D måndagen var lugn! Tisdag blev en trip till shamn efter jobbet besiktade bilen på onsdagmorgon så hem till mams och paps käkade varmamackor i ugn med falukorv ofcourse!!!


Tips! Sesamkaka med vanilj mums!!

Tittade på Jacko´s memorial ojoojoj Brook Shlelds de va tunga ord som kom ut henne!! Man fick liksom skapa sig en annan bild av honom..



Avslutades med ett tomt rampljus starkt!

I söndags ...

I söndags tog vi oss en kvälls shopping på Willys, handla aldrig på tom mage!! vi yrade runt på Willys i 20:15-stängning hahaha alltså om inte magen är glad så fungerar inte fröken lindberg. hur som helt så roligt man kan ha det på en mat affär!!! hahaha



Såå roligt hittade en telefon mitt i allt där det står "Ring så svarar vi" och de gjorde dom =D typ Pontus 15år sommarpraktikant "vi undrar bara vart Druvans Pesto finns" fick ett skratt/fniss "vid pastan" och runt runt runt den j#¤%a pasta hyllan men ingen funnen =/ men tack pontus för att du svarade =) gött

...vi kommer fler gånger!!

Helgen som varit..

Jobbade i lördags stängning, hade inga planer för kvällen....men fick höra av flera kunder att det va backyard babies på Lobby i sandviken =D wii skickade mess till nathalie om sandviken och svar på 5röda...."JAAA KOM" hon e go hon =) så tog  mig en funderare på bil eller buss och bilen vann!!! väl i sandviken började de tvivlas på backyard så vi styra kosan hem till mig och tog en snabb fylla haha och roligt hade vi blev Goya ojojoj igen!




trevligt trevligt!! tror ja kom ikapp och gick förbi faktiskt haha men som sagt roligt hade vi =D de får vi göra om snart igen...

Ojoj

Känns som helgen började i onsdags...och slutade nu! ojojoj nu väntar 6dagars jobb sen börjar semestern! En efterlängtad semester. Planerna är lite luddiga Gotland blir de nooog inte, blev lite sugen effer helgen dock!! Även en luddig roadtrip är på G Ja Lolita Sarah och Sivan, planen är åland. Eller varför inte en sista minuten =D har hört att sommaren är över nu!! Vi får se =S


Mkt nu!!

ojojoj jobb vänner solen roadtrips berggrenska goya slick ojoj =) vilka äventyr...inte varit hemma så mkt kort och gott!

Veckan bjöd på en överraskning bytte tid med Ammi så vart helt plötsligt ledig 3dagar i rad de händer inte ofta!!! Gjorde StenÖ med Jenny Sarah Mickis Anna och lilla Alicia där va även jennys syster Maria ovch hennes pojkvän.

     
Men ja vet se så många vuxenpoäng jag har med mig!!!!
- kylväska
- Brasse stol
- filt
- 4olika lådor med götta i

Sen kom mams och paps också vi stannade till fem....nästan sist därifrån =D middag innan ja åkte hem till Gävle...sjuuuukt gott riktig sommar mat...grillad kyckling, färsk potatis och sallad m feta =)





Tips till alla sallader där ute.....Druvan PESTO herre´guuu mums!!

_________________________________________________________

Dag 2 på stranden.....

Brämmen med Carola Linnea och Hanna =)

           



TIPS!! 3för 10kr!! köp två förpackningar få en behållare =D

     
Sen kom åskan =/




Så på med kläderna och så slappade vi i 2timmar till =D ja somnade så klart!!
And then hem och städa personalmöte väntade...=)

RSS 2.0