Snart blir ja sambo

Ja det har ju hänt en del =) Jag ska bli sandvikenbo snart (i väntan på att vår lägenhet blir klar) Vi hittade en nyproduktion på gävlestrand för ett tag sen. Å slog till =) Första spadtaget va 24Maj. Men väntan är lååång den är inte klar förän oktober/november...2012 Men det är dags för mig att snart säga byebye till min lägenhet, men en liten tår i ögat.

Igår hade vi båda en ledig dag så vi passade på att åka till OweJanssons och Mio Hittade en jordglob i silver/grå/svart. Ååå dessa fina "PRYDNADSKUDDAR" =) Så fina på Mio 290:-st utgående så vi ryckte 4st (ta 3 betala för 2 jihoo och en som va lite defekt fick ja för 200:-) Så summakardemumma 800:- istället för 1200:- Men titta så fina!!! ...


HÖST

Nu är det höst på riktigt! Förkylningen är här... fy fan! Nu ska jag bombardera mig med frukt och nyttigheter så kanske imunförsvaret kan hjälpa till å kriga bort bacillerna =)

Roliga grejer händer på jobbet iaf... RocketOverdrive kommer återigen köra spelning i valbo =)


LÖRDAGEN DEN 1 OKTOBER PÅ STORA SCENEN I VALBO ROCKAR DOM RÖV!!!

Sååå då va det vardag igen

Inne på min femte veckan efter semestern...å dags att skapa rutin på dagarna =) det har jag saknat må ja säga! Visst har det varit 4 mysiga semesterveckor. Men nästa år blir det nog 3 ;) Hellre att ta en vecka på hösten ååå våren!
Känns som jag hunnit med mycket under dessa veckor... Möhippa - enskär en vecka - småstadsliv - västkusten -kosteröarna - golfat - hemma mys - några få soldagar - Lilymys -  Semsestern avslutades med bröllop i söderhamn... så jag är nöjd.

Jobb Jobb Jobb har de senaste veckorna varit bombarderade med! Möten - planering - rekrytering - mer planering! Skönt att vara tillbaka =)


Här kommer lite mys från i somras...





Puss å Kläm

RSS 2.0