FoolsGold

Jo de blev en filmkväll i myshörnan...FoolsGold! Riktigt härlig film.
http://www.youtube.com/watch?v=BpHLCKd5Uao



Fick besök av Jempa och mamma Jempa idag mkt trevligt!! Hon hade tagit en storvinst på Triss x10 250spänn =) inte illa. Och ser ni fina jackan dåå herr gu fina du!!!
 


Nu sitter man här framför "burken"/"Lappe´toppen" och funderar på ännu en filmkväll =) Tror nog de blir OverTheHadge ikväll, den är sjuuukt rolig! Älskar Animerade fimer på Engelska dvs. och UTAN text, annars sitter ja och läser den istället för att titta hahaha

Sen ska ja drömma om dig!!





Nattiii


Kungshallen

Blev som de brukar bli varje söndag, sovmorgon till 11 =) finns nog inge bättre...fast det är ju alltid mysigare att dela den med nån =) fast jag har ju Ludvig min eviga trogna!

Mötte upp Sarah Stina och Tobbe på stan, alla lite i de blå tror ja lika trötta allihop =) så pizza va planen! Kungshallen min oskuld är tagen, bott i Gävle 5år och inte ett enda besök där. Tog en kebab med strips men alltså inget går upp mot husmanskost!

Japp det är Sarahs hand som synd nere till höger i bild!! Opps =)




 

Fångade Stina med min KacGyver klocka hahha ja modellen heter MacGyver en Skullcandy en av mina bästa klock köp den har användsflitigt!! MP3klocka sjukt bra att ha när man är ute och springer och tränar.






Här sitter ja nu ska nog ta och knäppa på en rulle på datorn OverTheHedge eller en såndär chickflik eller va man nu kallar dom....What happends iin vegas.. =) ska mysa ner i myshörnan nu..nattinatt!!



http://www.youtube.com/watch?v=cU_AH4MrWWw
och kolla in den här lilla gobiten!

Nattinatt


DansaDansa

Det blev inge Fest, utan hemma och snacka skit istället, måste sluta stressa så mkt ja! Så igår va en bra början! Så kom hem till Sarah vid 21 käka lite ;) tog de lugnt. Hade mkt update eftersom vi inte setts på ett tag!!! Sen tog vi oss en trip ner på Slicken där vi skaka rumpa som aldrig förr =) Jenny Frida Suzan de nya mooove´sen kommer på Dvd på posten ;)




...vi mötte upp stinagofia väl inne på slick =)


Kvällens observation...Roskvinnan...."köp en ros till flickvännen" sa hon till en kille som trakassera mig!! dennis kom till undsättning...tur som var =) Och vi fick bevittna "jo jag kan köpa en ros och stoppa upp i röven och ge dig" (sa han till kvinnan) och jaaaa han drog ner byxorn kallingarna och beend oooover men hjälp av en vänlig kompis fick rosen uppstucken bara en lite bit, sen fick ja bevitta nog den minsta snopp ja nånsin sett hua blää'ä

Och den här killen som trakasserade oss eller de tre killar som va in the face!! Hade tidigare varit in på jobbet på dan och letat en parningsdräkt....och ja han va väldigt nöjd, sa att han fått till det! åå jag anar nu att de inte va med en av de kvinnigakönet utan möjligtvis någon eller något konstgjort kanske!?!

sa att han va väldigt jobbig då fick ja en "men är det ok om jag går och dör nu?" Mi: "Nä de vore väl onödigt!" Lillsnopp: "Men ja är ju så ful och han med! Va ska vi annars göra"

Då kom Mr: D till undsättning!
Sen bar det av hemåt!

Nu är det dags för "bakismat" med Sarah och Stina what to eat??


Händer grejer här

Jobbar som tusan =) löningen är här och det känns liksom i luften! Mkt folk roligt med stammisar =) Härligt att ha Fille tillbaka på jobbet så att går liksom på rutin igen...det behövs så här efter semestertider. Mediamark har öppnat här i gävle va dit med jenny och kalle...jag tog ryggen på jenny, blir så snurrig av allt folk. Pratade med en kille som jobbar där (stammis), sa att de hade tagit 25min rast på 16timmar då hade jag nog stått som ett kollo ja!!! Så kollade på en systemkamera de blir nog en sån.

Som sagt jobbat och jobbat. Så det blev en hemma kväll igår...inventering till 02:30 har för många skor måste rensa va slutsatsen! 23par sneakers...(och ja mamma jag ska rensa men ja behöver nog ersätta de ja rensar ut med =D) sen hade ja nog några till med lågskor stövlar sandaler ;)

Min svaghet är ju klockor och jag har äntligen räknat (har inte vågat tidigare) 21 stycken varav 8används flitigt!

Ikväll ska ja (Sarah och Stina) till Anna P en gammal skolkompis fr shamn får se kom precis hem så måste duscha och äta såååå får se om man hinner dit "ihuvetaget" hahhaha

Så vi hörs da eller syns ute i vimlet =D

Mys Lily

En ledig dag blev en lång sovmorgon vaknade vid kvart i tolv ringde sys, de skulle precis bada m Lily! Tog väl mig 20min...dusch frukost cykel....framme!!






(Klickbara bilder)



Hon äger mitt hjärta!






Redo för promenix men mams och paps...
Och moster tog en trip down town till Jenny i nya lokalen =)



Och sen en lunch på Nian.....ooo så gott de va och spännande...mötte två pirater med hahhaa




Sen kollade vi lite på stan...Ohlssons tyger handlade tyg, ska sy lite presenter till Lily hittade de perfekta tygerna man de kan ja inte visa här för då blir de ju ingen överraskning ;)

Nu är de nattavara pusssskraam på er alla

Strömmingsleken 2009

Strömmingsleken firar 45år de va inte illa pinkat..



Först jobb till 15 sen kom kalle och tomme ut med bilen =) tacktacktack så ja kunde ta mig hem till shamn =) såå snällt, Tack Charles! Väl hemma hos mams och paps snabbdusch, fixa mig sen bar det av till Anna och Mathias i stugsund. Där väntade tacobuffe mums med Jenny Anna Veronika Stina Bea Kicki Mia Elin Åsa.......!!
 


Efter de blev det tips promenad....gissa filmen....



Vera och Nikki Kicks asssss






Gary slampade runt som vanligt...han däckade vid 23 nått tag...







     















Bortamatch hos mig käraste...


Massa kramar till alla gobitar för en underbart rolig kväll!!!

EnTorsdag

Blev lite häng m Lolita idag en sväng på Rusta köpte inget bättre än tuggummi på tub ja de kan inte bli bättre!!! Sen en lunch m Suzan på Waynes mums!!



      


Lilys första torsdag...
En riktig slappdag!











En liten sniff och man är hooked!!!!
Hon äger mitt hjärta.

Lediga dagar...

....jag har ju tajmat in det här så bra, ledig onsdag och torsdag! och gissa vem som kom hem idag då...

De började extra bra...eftersom mams och paps kom till gävle på Lilys födelsedag =D så stannade de kvar bodde på Scandic.....det är alltid roligt för det innebär hotellfrukost även för mig!! Sen Jobba... men en extra rolig dag...mamma på "praktik" många som trodde hon jobbade på Carlings, kan man tänka sig då har man fan en cool mamma =D

Stängning för oss mig, mamma och Lolita som jobbar på BikBok =) så vi blev hemskjutsade av Lolita ända fram till dörren. Sen va det inget mer än kvällsmat och mys i soffan som gällde. Och en stark känsla av längtan av Lily!!!!

Dåååå va det äntligen dags för hemkomst av den lilla goda =) fick ett mess att allt va tipptopp hörsel och allt =) så mams och jag tog en promenad ner på stan och kollade såklart rosa klänningar och allt sånt där snuttepluttigt man kan tänkas ha på en liten Lily!! Rosa napp med döskalle på tex.


Vi mötte upp jempa kollade hennes lokal berättar mer sen när de är up´n goin så att säga!!


Så äntligen Lily hemma =D de första ja fick göra va byta blöja ooo så lite bajs så de gör liksom inte nått lilla gofisen!! Snällare bebis får man leta efter inte ett enda gnol eller gnäll!! Bara Äta Sova Bajsa kan de bli bättre?










Här nedan....kan ni gissa vem hon fått zebra brallan av... ;)




Medans syster satt och ammade så sa hon att jag ska bli GUDMOR åå herreguuu ni kan förstå Lilleskutt tårar!! Så lycklig!! Älskade lilla Lily!



Men nu är de natta så som Lily skulle sagt.....talk to the hand ;) ....

Underbara

Som vi väntat på dig...



Dom kallar dig Lily





Så underbar och alldelses nykläckt!! Här bara 8,5timme gammal!!!!





Kommer drömma om dig inatt <3


v.32

Sista semesterveckan då blev de bada av....

Först måste jag ju visa vad jag handlade på båten....



Ser ni den "lilla rosa" hahaha tequila drick på tub coc`a lada ;) visade den för mormor fick respons M.M: "nejnej jag har fått nog av sånt"........Mi: "men mormor inte smaka, bara kolla vad det är!" M.M: "NÄÄ Men GUUU va Verklig den ser ut!" hahahha hon är för go hon!!



Beach för hela slanten.....
Torsdag engeltofta....



     



Sen fick vi åka hundkoja hem men två mystiskamän.....
Lite trångt men mysigt.




Fredag engeltofa....

Kommer mer!

Lördag Brämmen...

Kommer mer!

Söndag engeltofta Max Bakis mat =D.....no PIX!! hahaha

Cruise


(VARNING.....för mkt mat och snaskbilder!!)

....Jajaman hemma igen efter Birka Cruise 22timmars =) sjukt roligt!! Jag har verkligen en stål Mor och Mormor!! Här på Max inför färden mot storstan...



Färden mot katarinavägen var inte lätt, vi som trodde de skulle va lätt med GPS......men icke att rekomendera i sthlm! Där bygger de ju om alla vägar hela tiden.. fyyy fan. Yrade runt i sthlm innerstan i kanske 30 min. Till slut stannade vi och jag frågade en karl om vägen han....han erbjöd sig följa med och visa eftersom de va så mkt vägarbeten. =) Räddare i nöden!! Stockholmare är inte så tokiga ändå ;)



eller förresten....

Ladygaga på högsta volym....de finns en åldersgräns på de!!
 

Seaview hytt vi som vi alla trängdes i =) Mamma Mormor och Lolita...å ja =)

  
Mor ock dotter! (Jenny! jag sa ju de det ligger i generna inget jag kan göra åt..)

     



Sen blev de Al´acarte i Bistron Lax för mams ocoh mormor, Oxfilé m pommes för mig och Jenny,. Och lite blängsylt.....ett
killgäng två från olika håll hahahha...



     
<3 TAXFREE LOVE IT!! <3


     

Vi lekte massa med jennys kamera också =D så ska få dem imorgon!



Äventyr!!

Planering

....imorgon blir de BrikaCruise med Jenny, Mamma och Mormor. Kommer bli galet ;) hahahha åker vid 12 tiden mot sthlm tar en lunch/middag på Gondolen eller gamla stan =) kanske lite fönster shopping!!

Kom hem till gävle med tok mycket energi idag.... så gav mig ut på en kvälls promenix m Karin =) Vi provade på alla träningsmaskiner i boulognen med... =)





    





Får se om jag orkar upp imorgon med preliminär bokade 8:30 imorgon få se om ja hinner med måste ju packa också ;) bikini är ett måste...hoppas på fint väder =)

Köttfesten2009

...went down on Berget igår!! Sjukt lyckad kväll...blev väl uppåt 40pers skulle ja tro!


     




Jag Rasmus och Sofie m Nikodemus tog en kvälls promenad!! m bajspåsen i högsta hugg!



Sen började de mygga till sig så vi alla drog till Emmas lägenhet alldeles bredvid....=)

     

     
Anna hittade sig en patt på toan måsta provas
     

Så här går de till på Köttfesten!! Alla ni som missade årets får joina nästa år ;)

Nikkiskor

Köpte mig ett par skor på Wedins för 50spänn som jag länge tänkt göra nått kul med! Designa och pimpa dom så att säga =D


 







Nu ska de bli kötta av =) Köttfesten2009 it´s on ;)
Ska bara packa väskan full med kött så drar vi till berget i shamn kommer bli sjukt roligt!! pussåkram

RSS 2.0