Hejhå

...så kan det gå! Tiden susar förbi! Julen - Nyår snart är våren här. Nu är det väl dags att skriva lite här i dagboken. Lite tillbaka blick...Julen sov jag mig igenom. Nyår spenderade vi i Jennys stuga som tradition. En riktigt mysig helg. Jobb till tusen under jul och ända fram till nu. Idag drog jag ner dom sista REA skyltarna. Så nu är vi nära våren känns det som. Speciellt när man packar upp sommar shorts och smockar ut dom i butiken. =)

Familjen mår bra. Lily springer runt och gör katare sparkar. Sa mitt namn M-a-ii inte momo som det lät som tidigare. Den lilla guld klimpen!

Jag ska ta och flytta över bilderna från kameran snart, finns lite gott och blandet där.

Ha en underbar vecka nu, det ska jag ha...imorgon ska jag in med bilen på service... till Stina på studioplaza och fixa håret... Bea på salongen och fixa mina "emilier"...sen bio med Daniel. Där lägger jag mina sista slantar! Torsdag ska jag på HARDCORESUPERSTAR med brudarna. Fredag blir det kalas hos Stina för både henne och Sarah =) med mat och snask och ut och skaka rumpa. Sen eftersom det är löning så ledig imorgon...sen jobbar jag öppning stängning torsdag-tisdag tjohoo

PussåKram


RSS 2.0